Weerbaarheidstrainer.nl
Home » Welkom

Welkom

 

 

Welkom op de website voor Weerbaarheid, Zelfverdediging, Coaching & Advies. Als erkend docent weerbaarheid verzorg ik trainingen voor diverse doelgroepen. Ook geef ik individuele begeleiding/coaching aan cli├źnten die moeilijk hun grenzen kunnen stellen, gepest worden of willen leren hoe ze zich fysiek kunnen verdedigen.

Op een effectieve manier leren confronteren, grenzen stellen, omgaan met agressie en geweld, stevig in je schoenen staan, trouw zijn aan jezelf en praktische zelfverdediging om jezelf fysiek te kunnen beschermen: deze en meer onderwerpen komen op praktische wijze aan de orde, zowel in de groepstrainingen als in de individuele begeleiding.

Ik heb inmiddels jarenlang ervaring met diverse doelgroepen: kinderen, mannen, vrouwen, beveiligers, ziekenhuispersoneel, gemeentelijke ambtenaren, interventieteams, BOA's (Bijzondere Opsporings Ambtenaren), enzovoort.

Naast mijn vaardigheid als docent weerbaarheid maak ik ook gebruik van mijn achtergrond als geestelijk hulpverlener (o.a. cognitieve en aandachtgerichte therapie) en mijn vaardigheden in diverse vormen van zelfverdediging.

Bent u ge├»nteresseerd? Op deze website vindt u meer informatie. Heeft u vragen, wilt u een training of lezing organiseren, een offerte of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Telefonisch kan dat op nummer: (0528) 320701. Per e-mail: info@roeloftichelaar.nl.

U kunt mij ook schrijven: Schutstraat 112, 7901 EH  Hoogeveen.